De Apple iPhone XR refurbished is een iPhone voor iedereen

Wanneer je graag een iPhone wilt, maar de prijs voor een nieuwe toch iets te hoog is,  dan is het mogelijk om nu toch een goede iPhone te kopen voor een zachter prijsje. De iPhone XR refurbished is namelijk een heel goed alternatief. De Apple iPhone XR voldoet aan alle verwachtingen die je van een iPhone hebt. En dat doet de iPhone XR refurbished óók! Bovendien is de iPhone XR refurbished ook nog eens zeer betaalbaar. Je hebt, met een refurbished iPhone XR een modern toestel met een krachtige A12 Bionic-chip. Hiermee kun je snel en vloeiend apps en websites laden. Met de slimme camera van 12 megapixels maak je haarscherpe foto’s en filmpjes. Voor makkelijke en veilige herkenning van gezicht is de iPhone XR voorzien van de verbeterde versie van FaceID. Ook aan de voorkant heeft de iPhone XR een camera voor perfecte selfies. Het 6.1 inch Lcd-scherm zorgt voor intense en realistische kleuren die zich met True Tone aanpassen aan de omgeving. Bovendien krijgt je op een refurbished toestel dezelfde garantie als bij een nieuw toestel En dit allemaal voor een veel lagere en zeker betaalbare prijs.

Wat betekent refurbished?

Refurbished betekent dat een toestel ná gebruik geheel wordt gecontroleerd en waar nodig wordt gereviseerd. Zo’n toestel is dan weer ‘als nieuw’ en kan dan ook opnieuw worden gebruikt. Refurbished toestellen worden uiterst zorgvuldig en volgens de hoogste kwaliteitsnorm gecontroleerd op defecten, uiterlijk en kwaliteit. Waar nodig wordt het toestel gerepareerd waarbij alleen onderdelen worden gebruikt van Apple zelf. In de meeste gevallen wordt ook een nieuwe oplader meegeleverd.

Kosten besparen met sim only of een refurbished iPhone

Als je ook moet of wilt besparen op abonnementskosten dan is een Sim Only abonnement misschien wel iets voor jou. In de meeste gevallen loopt na twee jaar je telefoon abonnement af en kun je een nieuw abonnement afsluiten. Is je telefoon op dat moment nog prima? Sluit dan een sim only abonnement af. Dat betekent dat je alleen voor je bel- en data bundel gaat betalen. Je maakt dan geen extra kosten voor een nieuw toestel. Dit scheelt je, per maand, veel geld. Gaat je telefoon tijdens de duur van het abonnement kapot, dan kun je altijd nog beslissen of je een telefoontoestel wilt aanschaffen. Is je huidige telefoontoestel nu wél aan vervanging toe? Dan kun je ook kiezen voor een refurbished telefoontoestel met een abonnement. In dat geval ben je minder goedkoop uit als met een sim only abonnement, maar goedkoper dan met een nieuw telefoontoestel. Bovendien krijg je op een refurbished toestel ook gewoon garantie.

Lees ook deze artikelen...