Toe aan een nieuwe eiwitreep? De zojuist gelanceerde Crunchy Fudge van Barebells is héérlijk!

Sportliefhebbers weten dat eiwitten een van de belangrijkste voedingsstoffen zijn als het aankomt op afvallen, het laten groeien van spieren én de herstel na een zware workout. Toch stoeien veel sporters met het binnen krijgen van voldoende proteïnes, maar gelukkig is er een uitkomst: eiwitrepen!

Eiwitrepen van Barebells

Deze smakelijke repen zitten boordevol proteïne zonder toegevoegde suikers. En daarnaast zijn ze nog eens heerlijk ook. Een van onze favoriete repen komen van Barebells – een merk dat een breed scala biedt aan eiwitrijke alternatieven voor snacks en desserts – zonder compromissen op het gebied van smaak. Onlangs hebben ze een geweldige reep toegevoegd aan hun assortiment: de Crunchy Fudge!

“We did it again! Het werd tijd om onze heerlijke range uit te breiden met een nieuwe smaak. Met een onweerstaanbare romige fudge vulling en overgoten met zachte melkchocolade verwelkomt Barebells vol trots de in goud verpakte Crunchy Fudge Proteïnereep”, aldus het merk.

WTFudge wat istie lekker! Ook jouw nieuwe favoriet?

Ben jij opzoek naar iets lekkers? Dan zou deze heerlijke reep zo maar eens jouw perfecte snack kunnen zijn. Een ware chocolade droom met heerlijke zachte fudge voorzien van 20 gram. Om het af te maken is de reep voorzien van knapperige sprinkles voor een extra crunch. De perfecte snack in combinatie met een training, voor onderweg, of gewoon simpelweg wanneer je opzoek bent naar iets met een sensationeel lekkere smaak. WTFudge! Hij is heerlijk en bevat slechts 1.4 gram suiker per reep!

Mocht je dus nog op zoek zijn naar een heerlijke eiwitreep, check dan snel of jouw favoriete fitness-store ook Barebells in hun assortiment hebben zitten. Die kans is namelijk groot, want het merk doet het de laatste tijd ontzettend goed. Wij vonden ze onder andere bij Body&Fit. Wist je dat Barebells zelfs gekozen is als favoriete reep in Singapore?

Lees ook deze artikelen...