Sporten via jouw werkgever met extra korting

Een gezonde levensstijl begint bij voldoende beweging per dag. Beweeg jij te weinig gedurende de dag en wil jij gezonder gaan leven? Begin dan met sporten via jouw werkgever. Via BedrijfsFitnessAbonnement.nl kun je een voordelig sportabonnement afsluiten bij een sportlocatie bij jou in de buurt met extra korting dankzij jouw werkgever.

Hoe werkt BedrijfsFitnessAbonnement.nl?

BedrijfsFitnessAbonnement.nl is verbinder tussen werknemer, werkgever en sportlocatie. Zij zorgen ervoor dat jij voordeliger kunt sporten om zo gezonder te leven. Zo kun jij tot wel 40% aan kosten besparen, vergeleken met je normale sportabonnement. En dat kan ook gewoon bij een sportlocatie bij jou in de buurt, dankzij de vele aangesloten sportlocaties door heel Nederland.

Heb jij al een abonnement bij jouw eigen sportlocatie? Dan is overstappen naar een abonnement via bedrijfsfitness in veel gevallen ook mogelijk! Let wel op, dit kan niet als je nog aan een jaarcontract of andere voorwaarden vastzit. Informeer bij jouw sportlocatie naar de mogelijkheden.

Hoe kan ik voordeliger sporten?

De manier waarop jij gebruik kunt maken van jouw voordeel is afhankelijk van jouw werkgever. Zo zijn er namelijk drie opties:

  1. Jouw werkgever kan ervoor kiezen om jouw sportabonnement vanuit jouw bruto salaris te betalen. Zo maak je gebruik van een belastingvoordeel waardoor de kosten voor jouw abonnement lager uitvallen.
  2. Het is ook mogelijk om een werkgeversbijdrage te doen, waarmee jouw werkgever een gedeelte van jouw sportabonnement betaalt. Zo kun jij nog goedkoper sporten en draagt de werkgever bij aan jouw gezonde levensstijl.
  3. De laatste optie is dat het sportabonnement via automatische incasso van jouw rekening wordt afgeschreven, waarbij jouw werkgever wel of niet een werkgeversbijdrage doet. Dat is aan de werkgever zelf.

Welke optie jouw werkgever ook aanbiedt, je kunt voordeliger sporten dan via een regulier sportabonnement. Wil je meer weten over de precieze voorwaarden via jouw werkgever? Doe dan navraag bij jouw HR-contactpersoon naar de mogelijkheden.

Meer bewegen, gezonder leven

Veel Nederlanders halen de dagelijkse norm van minimaal 30 minuten per dag bewegen niet. Terwijl dat eigenlijk heel erg makkelijk is! Een voordelig sportabonnement via je werkgever is het begin van een gezonde levensstijl. Maar naast sporten en bewegen zijn er nog veel meer tips en tricks om gezond te leven. Daarom vind je op de blog van BedrijfsFitnessAbonnement.nl wekelijks nieuwe blog artikelen en updates met daarin tips om gezond te leven. Wat dacht je van gezonde recepten, antwoorden op al jouw sportvragen en interessante artikelen over sport, voeding, feiten, fabels en meer.

Is mijn werkgever al lid bij BedrijfsFitnessAbonnement.nl?

Weet je nog niet zeker of jouw werkgever wel lid is van BedrijfsFitnessAbonnement.nl? Daar kom je snel achter via de Werkgeverscheck op de website. Vul gewoon de naam van jouw werkgever in en je ziet direct of je het aanmeldproces kunt doorlopen voor een fitnessabonnement via jouw werkgever.
Doet jouw werkgever nog niet mee? Laat dan een tip achter en BedrijfsFitnessAbonnement.nl gaat contact zoeken met jouw werkgever om zich aan te sluiten. Zo wordt een gezonde levensstijl ook voor jou als werknemer goedkoper mogelijk gemaakt.

Start jouw gezonde levensstijl en begin met sporten. Doe de Werkgeverscheck op BedrijfsFitnessAbonnement.nl en sluit jouw sportabonnement direct af!

Lees ook deze artikelen...