Sport oordopjes die altijd blijven zitten

Sporten met oordopjes? Dat kan! De Rolfstone Nova Sport is het perfecte model sport oordopjes die niet uitvallen tijdens jouw oefeningen in de sportschool. Dankzij een wingtip aan de bovenkant van het oordopje blijft deze perfect zitten in je oor, dus zullen deze oordopjes met welke beweging dan ook niet uit je oren vallen. Daarnaast is dit model zweet en regenbestendig en heeft hij extra BASS. Deze BASS zorgt ervoor dat jij gemotiveerd blijft om jouw doelen te behalen! Dankzij de touch bediening zijn de oordopjes makkelijk te bedienen. Doe het geluid omhoog door je vinger twee seconden op het rechter oordopje te leggen, omlaag door hetzelfde te doen op het linker oordopje. Twee keer tikken is een nummer skippen. Drie keer tikken is het vorige nummer. 

Zweet- en regenbestendige sport oordopjes 

Even lekker los gaan in de sportschool. De kans is zeer groot dat jij daarbij gaat zweten. Het zou vervelend zijn als je dan oordopjes in hebt die daar niet tegen kunnen. Gelukkig zijn de Rolfstone Nova Sport oordopjes spatwaterdicht! Laat je lekker gaan, draai je favoriete muziek en maak je geen zorgen dat de oordopjes zullen bezwijken door zweetdruppels. Wil je buiten sporten of ga je een rondje hardlopen met sport oordopjes in je oren en begint het te regenen? Ook geen probleem. Luister je favoriete muziek of podcast en ga ervoor! Wil je onderweg bellen of wordt je onverhoopt gebeld? Druk een keer om op te nemen, twee keer om af te wijzen. Mocht je toch van een adembenemend uitzicht willen genieten? Een keer tikken is genoeg om te pauzeren! 

Oordopjes met extra BASS voor extra motivatie! 

Soms wil je lekker naar je eigen muziek luisteren tijdens het sporten. Mede dankzij de extra BASS is de Nova Sport perfect voor sportievelingen. Door de BASS geef jij net iets meer dan wat je normaal doet. Het is een extra steuntje in je rug. De oordopjes kun je opladen met een kleine oplaadcase. Ideaal om mee te nemen naar de sportschool dus. Na je workout doe je de dopjes weer in de case en dan laden de oordopjes automatisch op. Je kunt ruim 5 uur muziek afspelen voordat de oordopjes leeg zijn. Met de laadcase kun je de oordopjes nog eens 4x opnieuw volladen. Ruim 25 uur luisterplezier voordat je de oplaadcase moet opladen. Dit kan ook nog eens gemakkelijk met een USB-C kabel. Dus ben je sportief, wil je eigen muziek luisteren tijdens het sporten en oordopjes die nooit uitvallen? Wij zouden het wel weten: de Rolfstone Nova Sport!

Lees ook deze artikelen...