Dwayne ‘The Rock’ Johnson komt met een fitness realityshow!

Stop met wat je aan het doen bent en begin met het oefenen van je push-ups en pull-ups. The Rock komt namelijk met een nieuwe fitness realityshow, en iedereen kan meedoen!

Allereerst is het idee achter The Titan Games om ‘gewone mensen de unieke kans te bieden om te concurreren in epische, persoonlijke uitdagingen om geest, lichaam en hart te testen’, aldus de website van de nieuwe show. Er zijn geen details over waar deze uitdagingen uit zullen bestaan, maar de website belooft dat ze ‘fysieke uitdagingen van epische proporties’ zullen zijn. We zouden zeker niets minder verwachten van The Rock, die een gigantische gemuteerde aap in een van zijn aanstaande films zal moeten bestrijden.

Maar wat voor kans heeft een gewone jongen (of meid) om mee te doen? Voor een aanmelding hoeft een persoon alleen maar een video van drie minuten in te dienen die zichzelf beschrijft en zijn geschiktheid toont. Er is ook gelegenheid om wat meer over jezelf te schrijven, en dan is er natuurlijk nog een kleine “fitness-test” die je voor de camera moet voltooien. Het bestaat uit drie delen: een core-test (zo lang mogelijk planken); een duurproef (twee minuten touwtje springen); en een krachttest. De krachttest is een dalende ladder van pull-ups en push-ups, beginnend met vijf van elk, dan vier van elk, helemaal tot één herhaling van elk. Tijd om aan aan je pull-up game te gaan werken!

Johnson zei tijdens The Tonight Show met Jimmy Fallon dat hij inspiratie opdeed voor de show van een van zijn allertijden favoriete fitness reality shows, de Amerikaanse Ninja Warrior. Wanneer de show te zien is, is nog niet bekend.

Lees ook deze artikelen...