Snel en simpel sexy buikspieren.. jij ook?

Iedereen, jongens en meisjes, heeft weleens gedroomd van het hebben van sexy, strakke en gedefinieerde buikspieren. Het gaat echt niet om pure ijdelheid, maar om jezelf sexy en zelfverzekerd te voelen, dit alles door het hebben van mooie zichtbare buikspieren!

Dus iedereen droomt erover.. maar raad eens? Heel weinig mensen hebben ze daadwerkelijk. Maar zo’n 2 uit de 10 mensen hebben gedefinieerde zichtbare buikspieren. Wil jij bij deze 2 mensen horen? Lees dan verder om te leren hoe ook jij die sexy buikspieren bemachtigt!

Ondanks wat iedereen je wilt laten geloven, is het echt niet zo moeilijk om een geweldige six-pack te krijgen. De kans is zelfs groot dat ze dit zeggen omdat ze er zelf geen moeite voor willen doen. Maar geloof dit, als jij de simpelste en meest effectieve methodes weet om gespierde buikspieren te kweken, is alles wat nodig is wat doorzettingsvermogen. Ook al zeggen veel mensen dat het haast onmogelijk is, dit is het echt niet. Zodra je je dit realiseert wordt de weg alleen maar korter.

Vet

Het eerste wat je moet begrijpen is welke rol vet speelt in jouw doel die sexy strakke buikspieren te krijgen. Bijna iedereen op aarde heeft een laagje vet over zijn buik. De enige die eerlijk kunnen zeggen dat ze dit niet hebben, zijn mensen met goed zichtbare buikspieren. Zij hebben hun vetten al verloren, en jij gaat precies hetzelfde doen.

Negeer wat mensen zeggen over buikspiermachines, buikspieroefeningen of iets in die richting als je vet wilt verliezen. Ze werken simpelweg niet. Het lijkt misschien logisch aangezien ze je buikspieren gebruiken, maar er is in feite weinig connectie.

Eetgewoonten

Een van de twee hoofdzakelijke methodes om die sexy buikspieren te krijgen is het opzetten van een goede basis van gezonde eetgewoonten. Dat betekent geen junkfood, gefrituurd eten, en geen fastfood meer. Je hebt vers gezond voedsel nodig. Dit betekent fruit, groenten en een hoog kwaliteit vlees. Onthoud ook dat zelfs wanneer er een logo op het vlees staat dat het biologisch is, dit niet wilt zeggen dat het gezond is.

Workout

De tweede methode om die buikspieren te bemachtigen is training. Training gefocust op het verliezen van vet. Jup, het maakt niet uit hoeveel crunches of sit-ups je op een dag doet, je krijgt er geen sexy buikspieren van als er een laagje vet over je buik zit. Simpel: buikspieroefeningen verbranden geen vet, dus zal je geen resultaten zien.

De beste workouts om dit te doen zijn cardio en gewichtstraining. Probeer je met beide oefeningen te richten op meerdere spiergroepen, in plaats van het isoleren van specifieke spieren. Cardio, zoals rennen of fietsen, verbranden vet en de gewichtstraining definieert de spieren.

De weg naar zichtbare buikspieren bevat 0.0 aan buikspiermachines, dus zorg voor een goede basis aan cardio, gewichtstraining en een gezond eetpatroon en je zal snel resultaten zien!

Lees ook deze artikelen...