Deze krankzinnige Chris Hemsworth workout laat je kruipen als een hoopje ellende

De almachtige Thor nam een poosje geleden wat vrije tijd van de gym om tijd met zijn familie door te brengen. Nu is hij weer helemaal back on track met verpletterende militaire stijl workouts.

Dit komt als voorbereiding op zijn volgende film Dhaka, waarin Hemsworth een huursoldaat speelt met niets te verliezen (en een dodelijke missie om te volbrengen). En zoals we allemaal weten: zonder abs kun je de wereld niet redden.

“Het personage dat ik op dit moment speel”, onthulde Hemsworth in een recente Instagram-post: “Is ex-militair, dus ik heb mijn training gemengd met een paar supermensen met een militaire achtergrond. De nadruk ligt op kracht, snelheid, mobiliteit en weinig tot geen rust om uithoudingsvermogen op te bouwen.”

Als het gedeelte ‘weinig tot geen rust’, niet intimiderend genoeg klinkt, luister dan naar het geluid dat Hemsworth maakt als hij aan het einde van de workout de bokszak opzij stoot…

En te oordelen naar de verscheidenheid aan aanvallen die hij in zijn repertoire heeft, is dit niet de eerste keer dat de Australische icoon in de sportschool te vinden is. Ook voor eerdere films als Thor was het no-mercy voor de acteur.

In de video’s begint hij met een variatie op de klassieke plank (inclusief side kicks om de zijkant van de core trainen), dan gaat hij verder met een zware bokszak rond de kamer te trekken, gevolgd met wat push-ups op. Dan (nog steeds geen pauze) een klassieke battle-rope workout, afgewerkt met een snelle kickboksessie (en een bijzonder dodelijke kick om de workout mee af te ronden).

Lees ook deze artikelen...