Must-have fitness iPhone applicaties

————————————————————————————————

Als jij zowel een fitness- als techliefhebber ben zoals ik, heb je waarschijnlijk een iPhone of BlackBerry. In de AppStore van Apple staan meer dan 100.000 applicaties waarmee je je iPhone kan pimpen op jouw manier, en veel ervan hebben iets te maken met fitness, gezondheid of cardio. In dit artikel vind je een aantal leuke en handige apps die je bij je fitnessdoelen kunnen helpen. Sommige ervan zijn gratis, voor sommige moet je wat betalen; ze zijn in elk geval allen de moeite waard om even naar te kijken!

————————————————————————————————

Runkeeper – Gratis

Runkeeper is een applicatie die gebruik maakt van de ingebouwde GPS in je iPhone om al je outdoor fitness activiteiten bij te houden, zoals duur, afstand, tempo, snelheid, helling, calorieën en het gereisde pad. Je kan op de website van Runkeeper je activiteiten historie uploaden en delen met je vrienden.

Link: Appstore


————————————————————————————————

Gym Buddy – 2,99 Dollar

Gym Buddy is een makkelijk te gebruiken, volledig aanpasbaar workout logboek. Bepaal je oefeningen, plan je workouts, en log je sets met  herhalingen, gewicht, tijd en notities.


————————————————————————————————

[ad#Google Adsense-3]

————————————————————————————————

iFitness – 1,99 Dollar

iFitness is een personal trainer voor je iPhone die leert, stimuleert en uw vorderingen volgt van start tot finish. Het beschikt over video-demonstraties, meer dan 2300 oefeningen en stretching routines en de mogelijkheid om uw eigen training te ontwerpen.

————————————————————————————————

Lose it! – Gratis

Met de Lose It! app kan je op een gemakkelijke manier je calorie inname bijhouden en plannen. Door middel val een grote database aan voedingsmiddelen, kan je snel je dagelijkse maaltijden invoeren en zo te op een handige manier zien wat je op een dag binnenkrijgt. Lose It! is de meest uitgebreide voedingsapp beschikbaar voor de iPhone.

————————————————————————————————

Lees ook deze artikelen...