Recensie: 500 Great Goals DVD

ZO DUS! goeie genade! Misschien wel de mooiste van dit seizoen, en mogelijk ook de belangrijkste. Als een granaat gaat hij erin. 18 Karaat. Werkelijk schitterend. Een tien.

Marco van Basten die Nederland met een gigantisch mooie volley het EK-kampioenschap binnensleept? Maradonna die het veld over rent alsof de tegenstanders er niet staan. Dennis Bergkamp die in de laatste seconden van de wedstrijd Argentinië het WK naar huis schiet? Of toch Bergkamp die in zijn Arsenalshirt op fabuleuze wijze de bal lang een verdediger speelt, om vervolgens voor de keeper een doelpunt te maken? Wat nu de mooiste doelpunt ooit is, is lastig te zeggen. Gelukkig biedt een nieuwe dvd uitkomst: 500 Great Goals, met commentaar van Evert ten Napel.

Zoals de titel van de dvd al verklapt: op deze dvd zie je de vijfhonderd mooiste goals die ooit gemaakt zijn. Een enorme collectie die het hart van elke voetbalfan een stuk sneller laat kloppen. Elk doelpunt is natuurlijk een pareltje, maar achter sommige doelpunten zit ook nog een goed of bijzonder verhaal. Om die doelpunten te analyseren, zijn een reeks bekende (oud-)voetballers en andere voetbalkenners uit de kast getrokken om tekst en uitleg te geven bij deze fraaie goals.

Voetballiefhebbers kunnen zich 300 minuten lang zich voor de buis vermaken met deze dvd. Een must-have voor iedereen die zich voetballiefhebber noemt.

500 Great Goals – E1 Entertainment – €22,99

Lees ook deze artikelen...