Zo krijg je de ‘Super Buns’ van Superman-acteur Henry Cavill

Je hoeft niet van Krypton te komen om bilspieren te hebben zoals Superman. Man of Steel en dJustice League-ster Henry Cavill heeft zijn geheim voor zijn geweldige billenpartij op Instagram gedocumenteerd. In een persoonlijke video laat hij zien hoe hij zijn eigen Superachterwerk traint, in een beweging die hij zelf de ‘Super Booty Burner’ noemt.

Super Burner Wat?

Ja, de beweging ken je zelf waarschijnlijk beter als de Hip Thrust. “Hip Thrustszijn een belangrijke oefening, omdat we allemaal onze bilspieren moeten trainen”, zegt Ebenezer Samuel, Health Fitness Director bij CSCS. “We gaan zo vaak zitten, dat onze bilspieren gemakkelijk ‘in slaap kunnen vallen’.” De sleutel tot het doen van hip thrusts is uit je onderrug blijven, je gaat alleen zo hoog als je kunt terwijl je je bilspieren knijpt. Dat is waar Henry het geweldig mee doet, de band die Henry toevoegt laat hem echt te focussen op zijn bilspieren.”

Het trainen van je bilspieren kan een aantal voordelen hebben. De heupen zijn de aanjager van vrijwel elke belangrijke atletische beweging, en meer ontwikkelde bilspieren zullen je helpen meer squat en deadlift te maken, sneller rennen en hoger springen. Bovendien kan het trainen van de bilspieren je helpen je metabolisme te verbeteren en chronische rugpijn te verlichten, om nog maar te zwijgen van hulp bij het er geweldig uitzien in een spijkerbroek.

Lees ook deze artikelen...