Recensie: iForce Nutrition Dexaprine

Ik heb nog nooit zo’n goed gevoel gekregen van een supplement

Af en toe zijn er supplementen die je verwachtingen ver te boven gaan. Dexaprine van iForce Nutrition is daar een goed voorbeeld van. Wij probeerden ze en stonden versteld van de effecten. De pillen zorgen voor een instant energie rush, voorkomt hongergevoel en trek in zoetigheid en zorgt bovendien voor vetverbranding. Lijkt dit je onmogelijk? Lees dan verder.

Het gevoel dat je krijgt wanneer je de Dexaprine in hebt genomen is haast niet te beschrijven. Je voelt je wakker, je bent alert en je hebt vrijwel geen honger of trek. Daarnaast zorgen de pillen ook nog eens voor een energieboost waardoor cardio een stuk intensiever kan worden gemaakt. Zelden heb ik een supplement geprobeerd die zo goed doet wat het belooft. Mocht je een kantoorbaan hebben kan dit slecht uitpakken, want het liefst spring je meteen die loopband op of grijp je naar de halters.

Omdat ik zelf nogal wat ervaring heb met pre-workout middelen, kon ik voor mezelf goed het gevoel onderscheiden tussen Dexaprine en andere middelen. Zonder te overdrijven; dit feel-good gevoel heb ik nog nooit eerder gehad door een supplement.

Dexaprine wordt geleverd in een klein doosje met 60 capsules, genoeg voor minimaal 2 maanden. Aangeraden wordt om met een halve pil te beginnen om dit vervolgens op te bouwen naar een pil per dag. Als je, net als ik, eigenwijs bent en meteen een hele pil achterover werkt kan je nogal bedrogen uitkomen (je voelt je nogal naar en nerveus). Wees dus niet eigenwijs, volg de instructies en sta versteld van de effecten die Dexaprine heeft op je workout.

Geinteresseerd geraakt? Wie niet zou je zeggen. Op BodyenFitshop.nl zijn ze voor de prijs van €29,90 te koop. Voor 60 dagen energie een koopje dus.

Lees ook deze artikelen...